ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Απρ 16, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Με την ευκαιρία του φετινού εορτασμού των Αγίων Παθών και του χαρμόσυνου

αγγέλματος της Αναστάσεως, ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ εύχονται σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση! Είναι αλήθεια ότι ο φετινός μεγάλος εορτασμός της Χριστιανοσύνης  βρίσκει την χώρα -όπως άλλωστε και τον κόσμο ολόκληρο- σε μια ασυνήθιστη κατάσταση περιορισμού, όπου λόγω των ειδικών συνθηκών που επέβαλε η αδήριτος ανάγκη της πανδημίας, υποχρεούμαστε να εορτάσουμε αποκλεισμένοι, κατ’ οίκον, μακριά από τους  συγγενείς μας ,τους φίλους μας και τις εκκλησίες,  το αντάμωμα όλης της οικογένειας, τα ήθη και τα έθιμα του λαού μας, με τα οποία έχει σφυρηλατήσει η παράδοσή μας το Ελληνικό Πάσχα. Όμως, αυτή  η  έκτακτη περίσταση, εκτός από αναγκαία και προσωρινή, σε τίποτα δεν μπορεί να μεταβάλλει την πίστη μας και να αλλοιώσει την παράδοση μας. Μπορεί, όμως, να αποτελέσει καλή αφορμή αναστοχασμού, αναψηλάφισης και ανανέωσης των ιδανικών της ζωής, που η καθημερινότητα και η αντίληψη μιας δεδομένης κατάστασης, πολλές φορές είναι αλήθεια δεν μας επιτρέπει να δούμε πέρα από τα γεγονότα. Το φετινό Πάσχα θα το θυμόμαστε, ίσως περισσότερο από κάθε άλλο, όχι μόνον  γι’ αυτά που στερηθήκαμε αλλά γι’ αυτά που θα μας επιτρέψει να δούμε και να αισθανθούμε περισσότερο. Το μήνυμα της Αναστάσεως, είμαστε σίγουροι, ότι αυτή την φορά θα φέρει ζωντανή την ελπίδα ό,τι κάτι επιτέλους άλλαξε στη ζωή  μας.

Με τις καλύτερες ευχές

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους

Θεόδωρος Μπριάνης                                        Γεώργιος Μιχαήλ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΑ ΜΕΛΗ

Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος, Αντιπρόεδρος

Αθανάσιος Καρκάνης, Ταμίας

Μιχαήλ Φιλιππίδης, Έφορος

Μιχαήλ Δήμας

Αχιλλέας Μανωλόπουλος

Δημήτριος Πετεινάρας

Λουκάς Ρίζος

 

 

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %16 %416 %2020 %11:%Απρ

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.