Όλα έτοιμα για μία δυναμική χρονιά στο ΤαεκΒοντο Παπάγου

Οκτ 05, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Σε συνέχεια των καλοκαιρινών δράσεων του Συλλόγου – Καλοκαιρινές Προπονήσεις

  και στοχευμένη θερινή προετοιμασία στο Λουτράκι, δράσεις που στέφθηκαν με  απόλυτη για εμάς επιτυχία, στη δύσκολη αυτή συγκυρία– ήρθε η ώρα να ευχηθούμε μια καλή μαθητική και αθλητική χρονιά.

Με πολύ οργάνωση και προετοιμασία, αλλά και λίγη καλή τύχη καταφέραμε να εντάξουμε το σύνολο των αθλητών μας, τεχνικού και αγωνιστικού TAE KWON DO, στις προπονήσεις τους.

Οι αγωνιστικές μας ομάδες Poomsae (Τεχνικού ) και Kyorugi (Αγωνιστικού) ήδη προπονούνται εντατικά.

Οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι δύσκολες και όλα δείχνουν ότι θα γίνουν δυσκολότερες. Εμείς με αίσθημα ευθύνης και προστασίας απέναντι στα παιδιά μας, προετοιμάζουμε την αθλητική χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η επάνοδος μας σηματοδοτείται από τη συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας Poomsae(Τεχνικού) σε διαδικτυακούς αγώνες στις αρχές Οκτωβρίου και τις προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών, για την κατάκτηση της επόμενης βαθμίδας, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για το τέλος Οκτωβρίου.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που δεν σταμάτησαν να ακολουθούν το στόχο του «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Εκ Του Συλλόγου.


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook: A.S Taekwondo Papagou

Τηλ.επικοινωνίας:2106993460

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.