ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ

Σεπ 13, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
 Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η λειτουργία της Σκακιστικής μας Ακαδημίας.

            Τα μαθήματα θα γίνονται:

            - Σε ολιγομελή τμήματα στην έδρα του συλλόγου μας (Αναστάσεως 90, Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου), σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και τις ισχύουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

            - Διαδικτυακά μέσω εξειδικευμένων εργαλείων τηλεκπαίδευσης, σύγχρονης (άμεση διδασκαλίας από τον Εκπαιδευτή) και ασύγχρονης (μέσω της διαδικτυακής «πλατφόρμας»).

            Προς το παρόν θα γίνουν δύο διαδικτυακά δωρεάν μαθήματα Προχωρημένων τα Σάββατα 19 και 26 Σεπτεμβρίου 16.00 – 17.00, εν αναμονή εκτιμήσεως από την Πολιτεία των επιδημιολογικών δεδομένων από τις δύο πρώτες εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων και της ενδεχόμενης έκδοσης τροποποιήσεων απ’ αυτήν στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

            Τα δια ζώσης μαθήματα στο σύλλογο θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου υπό την προϋπόθεση και για όσο διάστημα το επιτρέπουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

            Το ακριβές Πρόγραμμά θα καθοριστεί με βάση τις εγγραφές και τις προτάσεις των ενδιαφερομένων.

            Οι εγγραφές αρχίζουν από τώρα και θα συνεχιστούν επ’ αόριστο, αλλά για τον καθορισμό του Προγράμματος θα ληφθούν τα δεδομένα που θα έχουμε έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου και τα οποία θα πρέπει να δηλωθούν στη Φόρμα Δηλώσεως Συμμετοχής που βρίσκεται στο τέλος του παρόντος.

            Επικεφαλής προπονητής θα είναι ο FIDE MASTER Αναστάσης Τζούμπας, ο οποίος αναλαμβάνει και τη θέση του Έφορου Αγώνων του Ομίλου μας, καθώς και ο Δάσκαλος Σκακιού και Πρόεδρος του Ομίλου Ιωάννης Παναγάκος.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (προτιμητέο)

ή, εναλλακτικά, στους αρ. τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797.

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.