Νέο καθεστώς λειτουργίας για τον Όμιλο Αντισφάιρισης Παπάγου

Μαρ 12, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση για τον τρόπο άθλησης στον Όμιλο Αντισφαίρισης Παπάγου

Αγαπητά Μέλη, Αγαπητοί γονείς των παιδιών της Ακαδημίας Αντισφαίρισης,

Σε συνέχεια των κυβερνητικών αποφάσεων σχετικώς με την αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων και τον περιορισμό των συναθροίσεων κάθε είδους και ειδικότερα σε ότι αφορά τις αθλητικές εκδηλώσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΠ αποφάσισε την Αναστολή της λειτουργίας της Ακαδημίας Αντισφαίρισης του Ομίλου μας για το χρονικό διάστημα που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της χώρας, κατά τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

- Κατά την διάρκεια της αναστολής θα μπορούν να αθλούνται στον Όμιλο τα παιδιά που βρίσκονται στο καθεστώς ανήλικου αθλούμενου κατά το καταστατικό (ανήλικα μέλη) και είναι οικονομικώς ενήμερα. Η άθληση αυτή θα γίνεται αποκλειστικώς σε δυάδες (μονό), στα γήπεδα 5 και 6 και χωρίς την παρουσία προπονητή.

- Ισχύουσας της αναστολής αίρεται η δυνατότητα φιλοξενίας των ανηλίκων αθλουμένων.

- Δεν θα πραγματοποιηθούν έκτακτα ιδιαίτερα μαθήματα ανήλικων αθλούμενων, μελών της Ακαδημίας.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα των ενήλικων μελών, καθώς και τα γκρούπ ενηλίκων, θα πραγματοποιούνται κανονικά μέχρι νεωτέρας.

Έχει πραγματοποιηθεί προληπτικώς απολύμανση στους κλειστούς χώρους των εγκαταστάσεων του Ομίλου. Έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά σε χαρακτηριστικά σημεία. Παρακαλούμε τα μέλη να τα χρησιμοποιούν με την άφιξή τους κάθε φορά στις εγκαταστάσεις. Η απολύμανση πιθανόν να επαναληφθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα, αναλόγως των ιατρικών συστάσεων.

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.