Η ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2020 ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ

Φεβ 06, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Με απόλυτη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο “Μ. Θεοδωράκης” του Δημαρχιακού Μεγάρου

Παπάγου-Χολαργού, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί 2 Φεβρουαρίου η εορταστική εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2020 του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιάδα Παπάγου. Η συγκεκριμένη εορταστική εκδήλωση, όπως κάθε χρόνο, συνιστά σημείο αναφοράς για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ολυμπιάδας Παπάγου με παρούσα σύσσωμη την αθλητική οικογένεια του συλλόγου, αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, μέλη, γονείς, φίλες και φίλους αλλά και παρουσία της Δημοτικής Αρχής, της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ), Προέδρων και εκπροσώπων των αθλητικών συλλόγων της πόλης μας, των χορηγών και υποστηρικτών του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Από την Δημοτική Αρχή: Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας - Μιχάλης Τράκας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠ - Μιχάλης Υφαντής, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού - Βασίλης Σιαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου - Δημήτρης Οικονόμου, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος) – Αθανάσιος Αυγουρόπουλος, ο Πρόεδρος του Αρχείου - Μουσείου Παλαιών Χαρτών Και Χαρακτικών Αττικής – Γεώργιος Μάλφας. Και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αθανασάκου-Μουντάκη Μαρία, Βεντουζά-Παπανικολάου Ειρήνη, Κούτρας Αθανάσιος, Χατζής Μιχαήλ, Τούτουζας Δημήτρης, Σιώτου Μαρία, Χαμηλοθώρη Αναστασία.

Από τους αθλητικούς φορείς: Το μέλος ΔΣ της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής/Ε.Σ.Κ.Α. – Ευάγγελος Λημνιάτης, ο Πρόεδρος ΔΣ του ΑΣ Παπάγου – Αναστάσιος Καϊμάκης και η Πρόεδρος ΔΣ του ΓΑΣ Χολαργού – Βάνα Ξένου. Αναλυτικότερα: Την εκδήλωση άνοιξε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Ολυμπιάδας Παπάγου Κώστας Κώτσης, καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. Καλή Χρονιά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με υγεία, με ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον για όλα τα παιδιά. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ολυμπιάδας Παπάγου Αχιλλέας Μελισσάρης όπου ευχαρίστησε θερμά τους επίσημους προσκεκλημένους για την παρουσία τους, και με προσήνεια λόγου αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο και την πορεία του Συλλόγου. Η ομιλία του Προέδρου του ΔΣ κου Αχιλλέα Μελισσάρη ξεκίνησε με την αναφορά στις δύο απώλειες το 2019, του μεγάλου εργάτη και υπηρέτη του αθλητισμού Σπύρου Βαρυπάτη και του πολυαγαπημένου φίλου, συμπολίτη μας και υποστηρικτή του συλλόγου Σίμου Παργινού.

Στη συνέχεια συνεχάρη τη επανεκλεγείσα Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο καθώς και όλους όσους τιμήθηκαν με τη προτίμηση των συμπολιτών μας. Τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας που ακολούθησε: «Το ΔΣ του συλλόγου ανανεώθηκε με την εκλογή 2 νέων μελών. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τα 2 πρώην μέλη του ΔΣ, τον Δημήτρη Μπιλάλη και τον Σπύρο Τζανετάκο για τη βοήθειά τους επί σειρά ετών και τη μεγάλη τους συμβολή σε αυτό που έχουμε πετύχει τα τελευταία 10 χρόνια.

Συνεχίσαμε ΚΑΙ την προηγούμενη χρονιά τη προσπάθεια μας για να πετύχουμε αυτά που πιστεύουμε ότι είναι ο σκοπός της λειτουργίας μας. Πρώτο μέλημα μας, η δημιουργία συνθηκών και περιβάλλοντος ώστε να κάνουμε τον αθλητισμό και ειδικότερα το μπάσκετ ελκυστική απασχόληση για τα παιδιά και τους νέους και δεύτερον να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος μέσα από την σωστή ατομική και ομαδική βελτίωση.

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.