ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ από την Αίγλη Παπάγου

Οκτ 24, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Για να εξυπηρετήσουμε τους μικρούς μας φίλους που δεν ξέρουν ακόμα γραφή

και ανάγνωση ο Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ θα λειτουργήσει και νέο Τμήμα Νηπίων, το οποίο θα λειτουργεί κάθε Σάββατο για μισή ώρα, από τις 17.30 έως τις 18.00.

 Σκοπός του Τμήματος αυτού είναι να προετοιμάσει τους μικρούς μαθητές για την ομαλή ένταξή τους στα Τμήματα του Βασικού Κορμού Μαθημάτων τα οποία λειτουργούν Τετάρτη και Σάββατο σύμφωνα με το παρακάτω ωράριο:

 

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΚΥΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)

            Αρχαρίων Νηπίων: Σάββατο: 17.30-18.00.

            Αρχαρίων: Τετάρτη – Σάββατο: 18.00 – 19.00.

            Ημιπροχωρημένων: Τετάρτη – Σάββατο: 18.40 – 20.30.

            Προχωρημένων και Ενηλίκων: Τετάρτη: 20.00 – 21.30.

            Προχωρημένων και Ενηλίκων: Σάββατο: 20.00 – 22.30.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

            Για πληροφορίες στον Πρόεδρο του Ομίλου, Ιωάννη Παναγάκο, τηλ. 210-65.24.094, 690-65.83.797, καθώς και στην Ιστοσελίδα του Ομίλου στη διεύθυνση: http://a-p-o-aigli-papagoy1.webnode.gr/. Επίσης μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Προέδρου του Ομίλου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." rel="noopener noreferrer" target="_blank">panioan@otenet.gr

            Σχετικό video (οι μικροί μαθητές του Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ ΠΑΠΑΓΟΥ στην τηλεόραση): http://www.youtube.com/watch?v=4qLgdKAXbOo.

 

Κατηγορία Αθλητικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.