Το Άρθρο του Δημήτρη Οικονόμου στην εφημερίδα Παπάγου-Πολιτεία

Σεπ 14, 2015
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
΄΄21o φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού ΄΄

Φέτος συμπληρώνονται 21 χρόνια από το πρώτο φεστιβάλ που διοργανώθηκε στον Παπάγο. Ο δήμαρχος ,μου ανέθεσε και εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ γεγονός για το οποίο τον ευχαριστώ θερμά.

Φέτος δημιουργήσαμε μια επιτροπή προκειμένου να γίνει επιμερισμός αρμοδιοτήτων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φεστιβάλ. Ως πρόεδρος της επιτροπής αυτής ευχαριστώ όλα τα μελή διότι προσέφεραν ο,τι μπορούσαν.

Προσπάθησα το 21ο φεστιβάλ να αποτελέσει συνέχεια της παράδοσης με παραστάσεις ,συναυλίες και δρώμενα υψηλού επιπέδου. Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες σημαντικοί χορηγοί στήριξαν και συνέβαλλαν στην προσπάθεια μας.

Έτσι ,φέτος το φεστιβάλ για πρώτη φορά απέκτησε λογότυπο το οποίο φιλοτεχνήθηκε από το μεγάλο Έλληνα ζωγράφο και συμπολίτη μας κ. Φασιανό τον οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα για την αφιλοκερδή προσφορά του στο δήμο μας.

Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης μας Ι. Μαρκόπουλος στηρίζει ενεργά το φετινό μας φεστιβάλ έχοντας αναλάβει αμισθί καλλιτεχνικός σύμβουλος του δημάρχου. Για πρώτη φορά φέτος

δημιουργήσαμε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ τα οποία προβάλλουν το φεστιβάλ, τις παραστάσεις και την πόλη μας.

Στο 21ο φεστιβάλ πρωτοτυπώντας, καλέσαμε νέες και νέους της πόλης μας να συμμετάσχουν εθελοντικά συμβάλλοντας στη διεξαγωγή των παραστάσεων.

Τα φετινά φυλλάδια και όλο το έντυπο διαφημιστικό υλικό εκτυπώθηκε με προδιαγραφές υψηλού επιπέδου γεγονός που συμβάλλει στην προώθηση του φεστιβάλ. Για πρώτη φορά δημιουργήθηκε εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα απ όπου οι πολίτες μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για τις παραστάσεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρχουν κάποιες δωρεάν παραστάσεις οι οποίες θα είναι χορηγία του δήμου μας προς τους συμπολίτες μας.

Τέλος καλώ όλους τους δημότες να στηρίξουν και να τιμήσουν για άλλη μια φορά με την παρουσία τους το φεστιβάλ Παπάγου-

Χολαργού υπενθυμίζοντας τους ότι το φεστιβάλ αυτό είναι πάνω απ΄όλα το ΄΄δικό μας φεστιβάλ ΄΄

Κατηγορία Η ΓΝΩΜΗ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.