Δωρεάν μαθήματα τοκετού και γονέων για τους συνδημότες μας

Ιαν 15, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το Aquabirth, pregnancy & family fitness place σε συνεργασία με το Δήμο Παπάγου – Χολαργού,

προσφέρει στους κατοίκους της πόλης μας, δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας τοκετού- νέων γονέων!

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την ενημέρωση και την προετοιμασία του ζευγαριού για τον επερχόμενο τοκετό καθώς και της νέας μητέρας, δίνοντας της όλα τα απαραίτητα εφόδια για έναν επιτυχημένο θηλασμό και όλες τις πρακτικές γνώσεις που θα χρειαστεί για την φροντίδα και τον χειρισμό του νέου μέλους της οικογένειας. Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν γυναίκες που έχουν συμπληρώσει την 28η εβδομάδα κύησης, είτε μαζί με το σύντροφό τους είτε μόνες τους!

Οι ομάδες πραγματοποιούνται, από εξειδικευμένους επαγγελματίες [ομάδα μαιών, ψυχολόγο, καθηγήτρια φυσικής αγωγής] κάθε Τετάρτη, 10.00πμ – 11.30πμ, στο χώρο του Aquabirth, pregnancy & family fitness place και οι δηλώσεις συμμετοχής κρίνονται απαραίτητες για την παρακολούθηση των μαθημάτων!

Κάθε κύκλος θα αποτελειται από 4 μαθήματα.

* Σημεία έναρξης τοκετού, Αναπνοές τοκετού,Βαλίτσα μαιευτηρίου.

Βιωματικό μέρος- άσκηση στην εγκυμοσύνη

* Στάδια τοκετού, Απρόβλεπτη Καισαρική Τομή, Διαχείριση πόνου στον τοκετό (φαρμακευτικές και φυσικοί μέθοδοι ανακούφισης), ο ρόλος του συντρόφου

* Θηλασμός, διατροφή της μητέρας στην περίοδο της λοχείας

* Φροντίδα – περιποίηση νεογνού.

Θα μας βρείτε : Aquabirth, pregnancy & family fitness place, www.aquabirth.gr

Φανερωμένης 30 & Ουρανίας 1, Χολαργός, εμπορικό κέντρο Πρωτέας και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα Τ: 6987 586485 E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπεύθυνη προγραμμάτων : Ιωάννα Βαπορίδη

Κατηγορία Υγεία-ομορφία

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.