Προετοιμασία Εγκύων στο ΠΕΔΥ Αγ.Παρασκευής

Οκτ 17, 2016
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Μέλλουσες μαμάδες με Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού από το νέο έτος εξασφαλίστε

όσο το δυνατόν πιο νωρίς την θέση σας σε έναν από τους δωρεάν κύκλους της Δράσης.

Οι ομάδες είναι ολιγομελείς και καλύπτονται πολύ γρήγορα!

Μπορείτε να κλείσετε την θέση σας ή να ζητήσετε πληροφορίες:

*Τηλεφωνικά στο 2106016911 (ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής,καθημερινές 07.30-18.00,ζητάτε μία μαία)

*Μέσω μηνύματος στη σελίδα (παρακαλούμε στο inbox να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας,την ΠΗΤ σας,ένα τηλ.επικοινωνίας,ένα mail και εάν είναι το πρώτο σας παιδάκι) www.facebook.com/maiespedyagiasparaskevis 

 

Η Δράση "Προετοιμασία Εγκύων για τον τοκετό, την λοχεία,το θηλασμό και τη γονεϊκότητα" ανήκει στη δομή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και έγινε πράξη μετά από πρωτοβουλία και πρόταση των 5 μαιών του ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής.

 

 Η Δράση αυτή απευθύνεται σε έγκυες που διανύουν το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης (από τις 30 εβδομάδες και μετά), ασφαλισμένες όλων των ταμείων και ανασφάλιστες, όλων των περιοχών. 

Σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα και η επιθυμία οι έγκυες μπορούν να συνοδεύονται και από τους συντρόφους τους ή το υποστηρικτικό τους πρόσωπο
Εάν δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα συστήνουμε τουλάχιστον την παρουσία τους στο τελευταίο μάθημα όπου μιλάμε για την ψυχολογία της λοχείας,τη φροντίδα του νεογνού και τον σημαντικότατο ρόλο του συντρόφου και του υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

 
Τα μαθήματα είναι δωρεάν, πρωινά (Δευτέρες και Παρασκευές συνήθως), τρίωρα και το καθένα αποτελείται από δύο μέρη, το θεωρητικό και το βιωματικό (π.χ.αναπνοές,θέσεις-στάσεις στα διάφορα στάδια του τοκετού) γι'αυτό και συστήνουμε ελαφριά ένδυση και ένα σνακ για το διάλειμμα.

 Κάθε κύκλος αποτελείται από 5 μαθήματα. 
Έχουν οργανωθεί, εποπτεύονται και πραγματοποιούνται αποκλειστικά από τις μαίες της Μονάδος.

 " Όλη η Δράση, τα μαθήματα,η οργάνωση του χώρου, η προώθηση είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά των δικών μας προσπαθειών. όπως μας αναφέρουν οι διοργανώτριες.

 

Πως θα κλείσω θέση σε έναν ενημερωτικό κύκλο; 

 

 Η έγκυος μπορεί να κλείσει την θέση της στο τηλ. 210 6016911.

Συστήνουμε την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής διότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, οι θέσεις είναι περιορισμένες λόγω χώρου και καλύπτονται σχετικά γρήγορα.
Τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας και σε κάθε μία από τις συμμετέχουσες στέλνεται ένα ενημερωτικό mail και το πρόγραμμα του κύκλου που θα παρακολουθήσει.
 

 Τα μαθήματα λαμβάνουν θέση στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής (πρώην ιατρεία ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ), Μεσογείων 454 (ένα φανάρι μετά την ΕΡΤ),ημιώροφος.
 

 " Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τη Δράση μας και στη σελίδα μας στο Fb Μαίες-ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευήςστην οποία σήμερα αναρτήσαμε και τις πρώτες μας φωτογραφίες, καθώς και στο συγκεκριμένο e-mail (maiespedyagparaskevi(at)gmail.com).

Κατηγορία Υγεία-ομορφία

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.