Μεγάλη εκδήλωση από την Παπάγου-πολιτεία -Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας- που θα τηλεφωνήσετε

Ιαν 27, 2016
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)
Μεγάλη εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης

για την οστεοπόρωση στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός Σύλλογος «Όμιλος Παπάγου Πολιτεία», σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», που είναι επίσης ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), συνδιοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο:

2 (Τρίτη) και 3 (Τετάρτη) Φεβρουαρίου 2016:

με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

* Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, κατά τις ώρες: 17:00-20:30 μ.μ. και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, κατά τις ώρες: 11:00-15:00 π.μ. στην αίθουσα εκθέσεων-πολλαπλών χρήσεων του Δήμου

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθύνονται για κλείσιμο των ραντεβού στο τηλέφωνo 6979 251025 . Υπεύθυνος επικοινωνίας κυρία Δριμαλά Ελένη, ώρες : 11:00 – 14:30.

 

Παπάγου-Χολαργού στο επίπεδο -2, του κεντρικού κτιρίου του Δήμου, έναντι του Κεντρικού Αμφιθεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης».

* Ενημερωτική ημερίδα και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, ώρα έναρξης : 17:30

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

 

7BB1A5E6961CFAD73FC389E77575F760  papagou logo

Κατηγορία Υγεία-ομορφία
Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %27 %431 %2016 %11:%Ιαν

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.