Μεγάλη εκδήλωση προληπτικού ελέγχου & ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ιαν 15, 2016
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Ο Πολιτιστικός-Επιμορφωτικός Σύλλογος «Όμιλος Παπάγου Πολιτεία»,

σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με το Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», που είναι επίσης ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO), συνδιοργανώνουν σημαντική εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση το διήμερο:

2 (Τρίτη) και 3 (Τετάρτη) Φεβρουαρίου 2016:

 με γενικό θέμα: «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

 

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπισή της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας, όπως η οστεοπόρωση και περιλαμβάνει δύο κύρια μέρη σύμφωνα με το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

       

  Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας σε κάθε ενδιαφερόμενο κατόπιν ραντεβού. Οι μετρήσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016, κατά τις ώρες: 17:00-20:30 μ.μ. και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016, κατά τις ώρες: 11:00-15:00 π.μ. στην αίθουσα εκθέσεων-πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο επίπεδο -2, του κεντρικού κτιρίου του Δήμου, έναντι του Κεντρικού Αμφιθεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης».

           

Ενημερωτική ημερίδα και παροχή οδηγιών από εξειδικευμένους επιστήμονες στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, κατά τις ώρες 17:00-20:00 μ.μ.

 

Η δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας, θα πραγματοποιηθεί σε άνδρες και γυναίκες άνω των 35 ετών.

Η είσοδος στην ενημερωτική ημερίδα είναι ελεύθερη για όλους.

 

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» καθώς και ο Σύλλογος «Όμιλος Παπάγου Πολιτεία», πρεσβεύουν πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους, όσο και τους μεγαλύτερους σε ηλικία πολίτες, να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη και αν δεν τους αφορούν άμεσα.

Την επιμέλεια της ανωτέρω εκδήλωσης θα έχει ο Γραμματέας του Συλλόγου «Όμιλος Παπάγου Πολιτεία», κ. Πέτρος Παπαλέξης, Τελειόφοιτος Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, τ. Έκτακτος Καθηγητής Κλινικής Χημείας ΑΤΕΙ-Θεσσαλίας, σε συνεργασία και με τους υπευθύνους του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα».

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση αυτή θα μας δώσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά!

 

                                                          ΓΙΑ ΤΗΝ ¨ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ¨

 

                                                                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                              ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

                                                            ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

                      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 

 

petalouda

Κατηγορία Υγεία-ομορφία

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.