Εθελοντική αιμοδοσία από το περιφερειακό τμήμα Ε.Ε.Σ Παπάγου Χολαργού.

Μαρ 26, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Μπορεί η Ελλάδα μας και όλος ο κόσμος να περνά δύσκολες ώρες

με τη σκια του κορονοϊού γύρω μας, αλλά πάντα νικά το αίσθημα της αλληλεγγύης και της ευαισθησίας προς τον συνάνθρωπο. Με αυτό το σκεπτικό για άλλη μία φορά, το περιφερειακό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Παπάγου Χολαργού, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για βοήθεια προς το συνάνθρωπο και μερίμνησε έτσι ώστε, να διοργανώθει εθελοντική αιμοδοσία στην πόλη μας, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Η εθελοντική αιμοδοσία του ΕΕΣ θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 2 Απριλίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από την ευγενική παραχώρηση του Δήμου προς το περιφρειακό τμήμα Παπάγου Χολαργού, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου μας (Περικλέους 55 στο Χολαργό).

Την ημέρα της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα όπως μας διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του τοπικού μας τμήματος Ιωάννης Φράγκος.

  • Θα υπαρχει θερμομέτρηση εξ αποστάσεως σε κάθε εθελοντή αιμοδότη.
  • Μάσκα και γάντια για όλους καθώς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες αποστάσεις και ασφαλώς η ροή των εθελοντών θα είναι αυστηρά προγραμματισμένη μέσω τηλεφωνικού ραντεβού που θα έχει προηγηθεί. (΄Ώρες αιμοδοσίας 9.00-14.00)

Για να μην υπάρξει συνωστισμός, όσοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα, θα πρέπει να έχουν επικοινωνωνήσει πρώτα με τον Πρόεδρο ή τα μέλη του Ε.Ε.Σ Παπάγου Χολαργού και να έχουν συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για το ραντεβού είναι: Κύριος Φράγκος: 6944623987 ή με την κυρία Κουρκουλάκου στο 6978116393.

Τέλος όσον αφορά τη μετακίνησή σας, το μήνυμα που θα στείλετε στο 13033, θα έχει τον κωδικό Β1 (επίσκεψη σε γιατρό ή φαρμακείο) και θα λάβετε γραπτή προσωπική βεβαίωση μετά το πέρας της αιμοληψίας.

Απαραίτητη προυπόθεση για να δώσετε αίμα, είναι να έχετε μαζί σας το ΑΜΚΑ σας & την αστυνομική σας ταυτότητα.

 

 

Κατηγορία Υγεία-ομορφία
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %26 %564 %2020 %14:%Μαρ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.