Ενα μεγάλο ευχαριστώ από το 1ο Δημοτικό Χολαργού

Ιαν 08, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Την παρακάτω επιστολή λάβαμε από το σύλλογο γονέων του 1ου Δημοτικού

σχολείου Χολαργού ,όπου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια όλοθς όσους τους βοήθησαν να στήσουν το χριστουγεννιάτικό χωριό που έκλεψε τις εντυπώσεις αυτές τις γιορτές!

Δείτε παρακάτω την  επιστολή.

Στους χορηγούς-δωροθέτες μας που στήριξαν την προσπάθεια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού μας.

Καλή χρονιά από τους Συλλόγους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού και 1ου & 6 ου Νηπιαγωγείου Χολαργού.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." src="https://attachment.outlook.office.net/owa/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./service.svc/s/GetFileAttachment?id=AQMkADAwATY0MDABLWE3MDYtNWE2Mi0wMAItMDAKAEYAAAM7L6GCqKd2QJKNnwuX72YwBwComVOYt9tQR5wcF0uCJx1fAAACAQwAAAComVOYt9tQR5wcF0uCJx1fAAAAipi6jAAAAAESABAABzdYaKwna0qHVnxWi0E3Hg%3D%3D&X-OWA-CANARY=e5CzatM3qUCZIWfQcUvS0-BUbUq9N9QYhaO54AH0MwAvpaTntbSrI-K1wYNAWtsit_BiMjNq01E.&token=b75fed1a-52d1-4afa-8958-701eb9fab2a0&owa=outlook.live.com&isc=1" width="603" />

Αντζάκης Κων/νος

-- 

Σύλλογος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού
Περικλέους 53
15561- Χολαργός


Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


H Ιστοσελίδα του Συλλόγου
Κλειστή Ομάδα Μελών Συλλόγου στο Facebook
H επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.