ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Οκτ 15, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφοι)
Χθες Τετάρτη 15/10/20 ο κ. Οικονόμου συναντήθηκε στην ιστορική ,για τον Παπάγο Ολυμπιάδα

(Jerry’s Caffe πλέον) προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για τα πρόσφατα γεγονότα στο δήμο που όλοι παρακολουθήσαμε και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Συνοψίζοντας ελέγχθησαν τα εξής :

1.Ο κ. Οικονόμου έκανε εκτενή και επεξηγηματική μνεία στα τελευταία γεγονότα βίαιης διακοπής της αντιδημαρχίας του και στο -κατά γενική ομολογία -απαράδεκτο εσπερινό Κυριακάτικο e-mail του δημάρχου που…άναψε τα αίματα.

2. Δήλωσε ευθέως ότι ο Δήμαρχος διέκοψε ξαφνικά την αντιδημαρχία του προκειμένου να διακόψει την ολοκλήρωση του έργου του στην κοινότητα Παπάγου. Συγκεκριμένα, τη δημιουργία πρότυπου βοτανικού κήπου, ανθοκομικής έκθεσης, ανακύκλωσης ενδυμάτων, κλπ Τόνισε ότι σχεδόν είχε ολοκληρώσει τις απαραίτητες επαφές προκειμένου τον επόμενο χρόνο να ολοκληρωθούν τα έργα. Συγκεκριμένα, είχε έρθει σε επαφή με το γεωπονικό πανεπιστήμιο, τον ΑΟΟΑ για την παραχώρηση έκτασης, εταιρεία ανακύκλωσης ενδυμάτων κλπ.

3. Υποστήριξε ότι ο Δήμαρχος δυσανασχέτησε διότι ο κ. Οικονόμου καταψήφισε το νέο συντελεστή δόμησης στου Παπάγου και βγήκε με πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα του υποστηρίζοντας το δίκαιο των δημοτών και όχι την ανάλγητη θέση του δημάρχου.

4. Δήλωσε απερίφραστα ότι ο Δήμαρχος διέκοψε την αντιδημαρχία του από ζήλια, φθόνο αλλά και …φόβο

5. Ξεκαθάρισε ότι παραμένει στο συνδυασμό στον οποίο εξελέγη πρώτος των πρώτων γιατί ο συνδυασμός δεν είναι το …μαγαζάκι του Δημάρχου αλλά ανήκει στους συμβούλους και στα στελέχη που τον “έχτισαν”. Δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το καλό της πόλης μας και τα δίκαια των δημοτών , ασκώντας κριτική στο δήμαρχο όπου έχει άδικο και στηρίζοντας τον όταν έχει δίκιο.

6. Απέκλεισε μελλοντική συνεργασία με το δήμαρχο διότι τον θεωρεί αναξιόπιστο, αλαζόνα και αφερέγγυο και αφήνει ανοικτό κάθε ενδεχόμενο για μελλοντική πολιτική κίνηση…

7. Κατέκρινε το πανάκριβο πολυσέλιδο έντυπο που ο Δήμαρχος κυκλοφόρησε στο δήμο με στόχο την προσωπική του προβολή και έξοδα που επιβαρύνουν αποκλειστικά τους δημότες…!!! Κάλεσε ,δε, το Δήμαρχο να το αποσύρει άμεσα ή να το πληρώσει από την τσέπη του…

 

Τέλος ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και τους υποσχέθηκε ότι θα τους κρατά ενήμερους για τις κινήσεις του.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.