Ξεπέρασε κάθε προσδοκωμενο ο κόσμος στην εθελοντική αιμοδοσία του ΕΕΣ Παπάγου Χολαργού

Απρ 03, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Με κάθε μέτρο ασφαλείας και προσοχής πραγματοποιήθηκε χθες,

εθελοντική αιμοδοσία από το Περιφερειακό τμήμα του ΕΕΣ, Παπάγου Χολαργού.

Ο Πρόεδρος του τμήματος κύριος Ιωάννης Φράγκος μαζί με τα μέλη του τμήματος διοργάνωσαν μία άκρως πετυχημένη εθελοντική αιμοδοσία,

καθώς πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα τους, με αποτέλεσμα η ανθρωπιά και οι αλληλλεγγύη των συνδημοτών μας να ξεχωρίσει για ακόμη μία φορά.

Όπως ήδη αναφέραμε τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και οι αποστάσεις ασφαλείας καθ'ολη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο και τα μέλη για τη συμβολή τους στις δύσκολες εποχές που περνά η χώρα μας και ειδικά όσον αφορά την έλλειψη αίματος που σημειώνεται εξ'αιτίας του κορονοίου. Ο κύριος Φράγκος άλλωστε, από τη στιγμή που ανέλαβε την Προεδρία του περιφερειακού μας τμήματος, ο ΕΕΣ του Παπάγου Χολαργού έχει γνωρίσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη στα κοινά και στη βοήθεια που προσφέρει τόσο στην πόλη μας όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Ενέργειες που έχουν ως επίκεντρο τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, πραγματοποιούνται συνεχώς έτσι ώστε ο εθελοντισμός και η ουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να γίνει γνωστή σε κάθε φίλο και συνδημότη μας.

Συγχαρητήρια κύριε Φράγκο για το έργο και την ομάδα σας!

 

 

Κατηγορία Κοινωνικά
Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %03 %711 %2020 %19:%Απρ

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.