Ερώτηση σχετικά με το έργο αναβάθμισης του 1ου Λυκείου Χολαργού από Σιώτου-Χαμηλοθώρη

Φεβ 10, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Κύριε Δήμαρχε, Με δεδομένα ότι:

- Yπογράψατε στις 21 Ιανουαρίου 2020 τη σύμβαση με την εργολαβική εταιρεία για το έργο «Αναβάθμιση του 1ου Λυκείου Χολαργού», ώστε να ξεκινήσει άμεσα.

- Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ευρεία ενημερωτική συνάντηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Παιδείας, μελών την Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, της Διεύθυνσης του 1ου ΓΕΛ Χολαργού, του Συλλόγου Γονέων του 1ου ΓΕΛ Χολαργού και εκπροσώπων της εργολαβικής εταιρείας στο χώρο του σχολείου και

- Την έντονη ανησυχία γονέων και μαθητών, που διατυπώνεται με κάθε ευκαιρία για την πορεία των έργων και την παράλληλη, όπως εσείς έχετε δηλώσει, (απομονώνοντας μέρη του σχολείου) λειτουργία του σχολείου

Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε:

1. Ποιό είναι το χρονοδιάγραμμα των εργασιών. Πότε θα ξεκινήσει το έργο και πως αυτό θα προχωρήσει.

2. Αν έχετε εξετάσει την πιθανότητα μετακίνησης των μαθητών κατά τη διάρκεια των έργων ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια για αυτούς, αλλά και ηρεμία γιατί πρόκειται για μαθητές που βρίσκονται στη φάση προ των πανελλαδικών εξετάσεων.

3. Αν έχετε τη σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Υπηρεσίας και των επιβλεπόντων μηχανικών για την πραγματοποίηση των εργασιών με την ταυτόχρονη λειτουργία του σχολείου και τους μαθητές συγκεντρωμένους σε μία πτέρυγα του κτιρίου κάθε φορά.

 

Οι Δημοτικές Σύμβουλοι Παπάγου Χολαργού

Μαρία Σιώτου - Νατάσσα Χαμηλοθώρη

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.