Συνεχίζεται ο "διαλογος¨μεταξύ Τίγκα και Αποστολόπουλου.

Οκτ 11, 2017
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Δείτε παρακάτω τηνν επιστολή-απάντηση του Δημάρχου μας

προς τον κύριο Τίγκα πάνω στο θέμα των έρηων της Δημοτικής αρχής

Κύριε Τίγκα,

Δεν θα πέσουμε στο επίπεδό σας να προχωρήσουμε σε χαρακτηρισμούς, κάτι το οποίο εσείς το συνηθίζετε.

Συνεχίζετε να μιλάτε για «εν κρυπρώ» απολογισμό, ενώ μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει ο καθένας ότι έχετε απόλυτο άδικο.

Πώς μπορεί να γίνεται «εν κρυπτώ» μια συνεδρίαση η οποία έχει αναρτηθεί σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας του Δήμου μας και κατά την οποία ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία που ακολουθείται σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου;

Προφανώς δεν τα πάτε καλά με την τεχνολογία.

Για το αν λέμε την αλήθεια ή όχι, αφήστε να κρίνουν οι συμπολίτες μας.

Θεωρείτε κύριε Τίγκα, ότι παρουσιάσαμε έναν «ψεύτικο» απολογισμό; Τι από όσα ειπώθηκαν στον "Απολογισμό Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2016" δεν ήταν αλήθεια;

Σας προκαλούμε να μας απαντήσετε με αποδείξεις.

Και σας ρωτάμε, γιατί δεν καταγγείλατε την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου τα ψέματα, παρά απαξιώσατε τη συνεδρίαση με την αργοπορημένη άφιξή σας και την αποχώρησή σας πολύ πριν τη λήξη της;

Πώς έχετε το θράσος να μιλάτε για ψέματα όταν κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της συνεδρίασης ήσασταν απών; Αμφιβάλλουμε δε, αν διαβάσατε και τον απολογισμό.

Πώς είναι δυνατό να παρουσιάζουμε ψεύτικα στοιχεία, όταν όλα είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας και όταν σε κάθε μας πράξη υπάρχει πλήρης διαφάνεια;

Θα σας παρακαλούσαμε λοιπόν άλλη φορά να προσέχετε τις εκφράσεις σας.

Όσον αφορά στην τήρηση του προεκλογικού μας προγράμματος κύριε Τίγκα, ήδη έχουμε κάνει πολλά έργα και ας έχετε λίγο υπομονή. Δεν τελείωσε ακόμα η θητεία μας, ούτε και το έργο μας.

Όσο και αν προσπαθείτε να παραπληροφορήσετε την κοινή γνώμη, δεν τα καταφέρνετε.

Και πλούσιο έργο έχουμε να επιδείξουμε και συνεχή επικοινωνία με τους κατοίκους της πόλης μας έχουμε και χρηστή διοίκηση ασκούμε.

Κατηγορία Κοινωνικά

Σχόλια αναγνωστών

Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.