Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον ο διαγωνισμός για τις υποτροφίες ΓΡΑΨΑ

Οκτ 14, 2020
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Η Παπάγου Πολιτεία για ακόμη μία χρονιά στέκεται δίπλα στους συνδημότες μας

και εξασφάλισε για 2 υπερτυχερούς από μία υποτροφία για εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας της επιλογής τους, δίπλα στους καλύτερους καθηγητές!

Ο όμιλος "ΓΡΑΨΑΣ" στέκεται αρωγός στην εκπαιδευση και δεν θεωρείται άδικα "Ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες" για παιδιά και ενήλικες. Ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές που επικρατούν στη χώρα μας, η εμπειρία, η μεταδοτικότητα και η σιγουριά που προσφέρει στους μαθητές του, ξεχωρίζουν καθώς τα αποτελέσματα εξετάσεων που λαμβάνει ο Όμιλος ΓΡΑΨΑΣ Χολαργού αγγίζει το 100% σε επιτυχόντες.

Με Ευρωπαϊκά standards και υψηλής ποιότητας προγράμματα, οι μαθητές ανεξαρτήτου ηλικίας του ομίλου, βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια και ο τρόπος εκμάθησης γίνεται πραγματικά παιχνίδι!

Για να διεκδικήσετε το υπέροχο αυτό δώρο από τον εκπαιδευτικό όμιλο "ΓΡΑΨΑ", ακολουθήστε τα παρακάτω βημάτα:

Like στη σελίδα "Παπάγου Πολιτεία" εδώ

Στείλτε  email  με τη λέξη "ΓΡΑΨΑΣ" Το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι υποτροφίες αφορούν και θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτήριο ΓΡΑΨΑ στο Χολαργό (Λεωφόρος Μεσογείων 226
155 61 Χολαργός - Αττική)

Για να μάθετε περισσότερα για τον όμιλο "ΓΡΑΨΑ" Χολαργού πατήστεεδώ

Τους ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική τους προσφορά!

Κατηγορία Διαγωνισμοί

Σχόλια αναγνωστών


Εφημερίδα

download print

Καιρός

EMAIL Επικοινωνίας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.